Amazon Pictionary Quiz all 5 Answers Today | Name this actor, who is famous for his role in “The Big Bang Theory”

In this post, I am going to give you the Amazon Pictionary Quiz Answers Today. This week’s new Quiz competition is coming to Amazon, whose name is the Amazon Pictionary Quiz Competition. This Amazon Pictionary Quiz competition started on 18th October 2021 and its last date is 22th October 2021. The date of the announcement of the winners is 15th January 2021.

Amazon Samsung Convertible Refrigerator Quiz Answers Today

Amazon Snickers Quiz Answers | Which American Giant Makes Snickers?

Amazon Pictionary Quiz is live now. You can play Pictionary Quiz on the Funzone section of the Amazon app. You can get a chance to win Pictionary Quiz just by answering some questions. So don’t be late, just watch all the Amazon Pictionary Quiz Answers Today Oct 2021 and play the quiz correctly.

GO TO: Amazon Secret Boxes Quiz Contest page.

Amazon Pictionary Quiz Answers Today Oct 2021 | Questions with answers

Here are the Amazon Pictionary Quiz Answers Today Oct 2021:

Q1: Name this actor, who is famous for his role in “The Big Bang Theory”

Answer: (B) Jim Parsons

Q2: American former Stockbroker and now Author who is also famously known as “The Wolf of Wallstreet”

Answer: (A) Jordan Belfort

Q3: Indian mathematician who was known as “The man who knew the infinity”

Answer: (C) Srinivasa Ramanujan

Q4: First woman of Indian origin to go to space

Answer: (C) Kalpana Chawla

Q5: Indian ornithologist and naturalist. He is referred to as the “Birdman of India”

Answer: (B) Sálim Moizuddin Abdul Ali

Amazon Pictionary Quiz Competition details

Name Pictionary Quiz Competition
PrizesOneplus 9 5G
Dates18th October 2021 To 22nd October 2021
Result dateresult date
Direct linkClick Here
Amazon Pictionary Quiz Competition details table

Amazon Pictionary Quiz Answers For These Grand Prizes

  • Oneplus 9 5G

How To Enter On Amazon Pictionary Quiz Contest 

To participate in this contest, you have to go to the Amazon mobile app. If you do not have the Amazon app installed on your smartphone, then follow the steps given below.

  1. Step 1: If you have an Android phone, To install the Amazon app, first, you have to go to the Google Play Store. If you use iPhone, then go to the apple store and install the Amazon app.
  1. Step 2: After installing, log in if you have an account by opening it. If you do not have an account, then signup by entering your mobile number.
  1. Step 3: After that, you scroll down and click on the fun zone and amazon quiz banner. Otherwise, you will find it by typing fun zone on the search bar above.
  1. Step 4: After entering the Funzone section, you can participate in this contest by clicking on the banner of this contest.

Play contests on Amazon with us and get a chance to win real money and exciting prizes for free. 

WANT TO JOIN MORE QUIZ CONTESTS SEE THE LINKS GIVEN BELOW:

Amazon Secret Boxes Quiz Contest Answers Win 1,00,000 Rs

Amazon Puma Quiz October 2021 Answers

  1. Q1: Name this actor, who is famous for his role in “The Big Bang Theory”

    Answer: (B) Jim Parsons

  2. Q2: American former Stockbroker and now Author who is also famously known as “The Wolf of Wallstreet”

    Answer: (A) Jordan Belfort

  3. Q3: Indian mathematician who was known as “The man who knew the infinity”

    Answer: (C) Srinivasa Ramanujan

  4. Q4: First woman of Indian origin to go to space

    Answer: (C) Kalpana Chawla

  5. Q5: Indian ornithologist and naturalist. He is referred to as the “Birdman of India”

    Answer: (B) Sálim Moizuddin Abdul Ali

Join our social media handles to stay updated with us and to get benefits from the contests as soon as possible.

Thanks for visiting our site. We try to provide you with all types of help and the answers to the questions of the quiz contests as soon as they live the contests to play.